Hirdetés

Mine trailer - Armie Hammer aknára lép

|

Képzeljétek el azt a helyzetet, amit James Franco élt át a 127 órában vagy Ryan Reynolds az Élve eltemetvében. Megvan? Akkor most adjatok hozzá egy sivatagot, egy taposóaknát és Armie Hammert. A többi nem szorul magyarázatra, viszont annál izgalmasabb.

Hirdetés

Mi van akkor, ha a következő lépésed az utolsó is egyben? - hirdeti a Mine lebilincselő trailere, amelyet A közösségi hálóban, A magányos lovasban, valamint Az U.N.C.L.E. emberében már bizonyító Armie Hammerre a saját bőrén, illetve talpán tapasztal meg. 

Hirdetés

A színész egy olyan amerikai katona bőrébe bújik, aki egy balul sikerült afrikai küldetés után képtelen elmenekülni, ugyanis a sivatag kellős közepén egy taposóaknára lép, így rossz amíg ki nem találja, hogyan menekül meg szorult helyzetéből, addig átmenetileg - rossz szóviccel élve - röghöz kötött életet él. A Mine című film legelső előzetese egy olyan izgalmas one-man show-t ígér, mint amilyen a bevezetőben említett 127 óra és Élve eltemetve is volt, Armie Hammer pedig van olyan jó, hogy a játékidő alatt képes beszippantani a játéka. Íme:

A rendezői teendőket Fabio Guaglione és Fabio Resinaro (Igaz szerelem, Afterville) látták el, akik a saját forgatókönyvükből dolgozhattak. Hammeren kívül mellesleg felbukkan még a vásznon Annabelle Wallis és Tom Cullen is. Amerikában április 4-én debütál, remélhetőleg a hazai mozikban is láthatjuk majd. Apropó, tudunk mutatni egy klafa posztert is hozzá: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.