Hirdetés

Miracle Workers trailer - Daniel Radcliffe angyallá válik

|

Steve Buscemi pedig Istent alakítja, aki már a következő nagy projektjén töri a fejét.

Hirdetés

Ha valaki látott már akár csak egy részt is az Úr keres hölgyet (Man Seeking Woman) című sorozatból, az jól tudja, hogy Simon Rich milyen típusú humorral rendelkezik és ez alapján azt is meg tudja tippelni, hogy a "What in God's Name" nevezetű könyve alapján készülő antológia-sorozat, a Miracle Workers első évadjától mire számíthat. Szürreális helyzetekre mindenképpen. 

Hirdetés

A széria a mennyországban játszódik, amely egy munkahelyként jelenik meg, ahol a Steve Buscemi által alakított Isten a nagyfőnök, az angyalok pedig a beosztottak. Miközben a mindenható a hobbijaival van elfoglalva és fütyül a planétára, addig egy alacsony rendű angyal, Craig (Daniel Radcliffe) azt a lehetetlennek tűnő feladatot kapja, hogy válaszoljon a beérkező imákra. Bár Craig kap segítséget Eliza (Geraldine Viswanathan) és Sanjay (Karan Soni) személyében, egy valódi csodára lenne szüksége, hogy megmentse a Földet a pusztulástól. Érdekesnek tűnik, nézzétek csak: 

A Miracle Workers 2019. február 12-én rajtol el a TBS csatornán. Mit gondoltok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.