Hirdetés

Pörgős és látványos traileren a Mission: Impossible - Utóhatás

|

Új előzetest kapott az a Mission: Impossible film, ami nem Tom Cruise legújabb őrült kaszkadőrmutatványa, hanem Henry Cavill bajsza miatt lesz emlékezetes.

Hirdetés

Henry Cavill talán már sohasem fogja elfelejteni a bajuszügyet, hiszen mindig lesz valaki, aki feleleveníti a Warner Bros. fiaskóját (most éppen mi, ugyebár). Viszont a film, aminek a kedvéért ilyen kackiás arcszőrzetet növesztett nagyon ígéretes, a legújabb előzetes alapján az Utóhatás Cavill egyik legjobbja lehet, így a minőség talán elfeledteti majd a kulisszák mögött történteket. 

Hirdetés

A Mission: Impossible - Utóhatás történetében Ethan Hunt (Tom Cruise) és csapata (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) újfent versenyt futnak az idővel, miután egy misszió balul sült el. Christopher McQuarrie (A holnap határa, Jack Reacher) íróként és rendezőként gondoskodik róla, hogy ezúttal is leessen az állunk, miközben Cruise-t látjuk valami olyasmi mutatvány közben, ami miatt egyetlen épeszű biztosító sem szerződne le vele (pláne, hogy azt a jelenetet is meghagyták, ahol eltöri a bokáját). A legújabb előzetes ízelítőt ad mindebből:

Cruise-ékon kívül felbukkan még a vásznon Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan, Angela Bassett és Vanessa Kirby is. Augusztus 2-án hazánkban is kiderül, hogy mennyire lehetetlen a legújabb küldetés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.