Hirdetés

Újabb előzetesen a Mission: Impossible - Utóhatás

|

És morcos karakterposztereink is vannak.

Hirdetés

Az kétségtelen, hogy a sok CGI szuperhősködés közepette jól fog esni Tom Cruise akciósorozatának, a Mission: Impossible-szériának a legújabb darabja, amelyet ezúttal is a Titkos Nemzetet dirigáló Christopher McQuarrie rendezett. És alighogy kijött múlt héten a második előzetes, máris itt a harmadik, temérdek új képsorral.

Hirdetés

Ebben természetesen rohanó, eső, kelő Cruise-al, bénázó Simon Peggel és gonosz bajszos Henry Cavillel, akinek némi nemű felüdülést jelenthet ez a szerep a sok tisztes (szuper)hősködés után. Ráadásul az előző trailerrel szemben Lalo Schifrin klasszikus témáját is jobban használták ezúttal. A filmzenéjéért egyébként Danny Elfman, Hans Zimmer, Michael Giacchino és Joe Kraemer után a Zimmer kezei alatt is sokszor dolgozó Lorne Balfe (LEGO Batman, A Madagaszkár Pinvinjei, Terminátor: Genysis, Tűzgyűrű: Lázadás) felel majd, ő pedig eléggé fifty-fifty, hogy jó zenét hoz össze.

Az előzetes mellé pedig morcos karakterposztereket is kaptunk, amelyeken a kelleténél jobban megszaladt a Photoshop, különösen Alec Baldwinnál. A Mission: Impossible - Utóhatás Magyarországon augusztus 2-án, egy héttel az amerikai premiert követően érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.