Hirdetés

Előzetesen az új Disney mese, a Moana

|

Az Aladdin és a Herkules rendezőinek új filmje, a Moana megkapta első előzetesét.

Hirdetés

Megkapta első előzetesét a Disney új animációs meséje, a Moana, amely ugyan nem mutat sokat, de kellően viccesnek és színesnek tűnik.

Hirdetés

A vicces karaktert, a félisten Maui már most telitalálatnak tűnik (őt eredetiben Dwayne "The Rock" Johnson szólaltatja meg), aki szemmel láthatóan nem nagyon tudja lenyűgözni a címszereplő Moana-t (Auli'i Cravalho). 

A történet szerint 3000 évvel ezelőtt a legnagyobb hajósok szelték keresztül a Csendes-Óceán déli részét, hogy felfedezzék Óceánia szigeteit, de egyszer csak megszakadtak ezek az expedíciók és senki sem tudja, hogy miért. Ennek akar a végére járni Moana és útja során botlik bele a félisten Mauiba.

A Disney újabb musicaljét a legendás Ron Clements-John Musker páros rendezi, akik azelőtt olyan klasszikusokat dirigáltak, mint A kis hableány, az Aladdin vagy a Herkules, amelynek vizuális megoldásai szemmel láthatóan itt is visszaköszönnek. A bemutató november 23.-án esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.