Hirdetés

Monster Trucks trailer - cuki szörny és egy szakadt verda találkozása

|

A Monster Trucks sem veszi túl komolyan magát, de nem is baj és még jól is néz ki.

Hirdetés

Lucas Till otthagyta az X-Meneket és máris valami újba fogott, méghozzá ebbe a kicsit röhejes, de legalább aranyos filmbe, a Monster Trucksba.

Hirdetés

A cím kicsit félrevezetően hangozhat, mert nem egy tesztoszterontól túlfűtött akciófilm lesz, amiben hatalmas kocsikkal zúzzák egymást a fura szakállás középkorú férfiak, hanem egy oltári cuki szörnyecske segít Tillnek kicsit feltuningolni a verdáját. Azért persze nem hanyagolták el a látványt sem, de gondolom inkább a poénkodáson lesz a hangsúly.

A főbb szerepben láthatjuk még sok más mellett Danny Glover-t, Jane Levy-t (Kertvárosba száműzve, Gonosz halott), Barry Pepper-t (Ryan közlegény megmentése, Halálsoron), Amy Ryan-t (Birdman, Hideg nyomon, Szupercella), Rob Lowe-ot (Az elnök emberei, Városfejlesztési osztály, Austin Powers) és Frank  Whaley-t (Ponyvaregény, Elhagyott szoba). A filmet Chris Wedge rendezte, akinek ez lesz az első élőszereplős filmje, viszont neki köszönhetjük az első Jégkorszak filmet, a Robotokat és a Zöld urait is. Premier 2017. január 13-án.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.