Hirdetés

Moonrise Kingdom - Előzetes (Update)

|

Wes Anderson következő filmje a Moonrise Kingdom címre hallgató dráma lesz, melynek főbb szerepeit világhírű színészek töltik ki minőségi játékkal.

Hirdetés

A forgatókönyvet nem más, mint Wes Anderson és Roman Coppola (Tetro, Az esőcsináló) írták közös erővel, a sztori pedig a 60-as években játszódik és a középpontban egy fiatal fiú (Jared Gilman) áll, aki szerelmével (Kara Hayward) titokban elszökik szülővárosukból. A városka lakói természetesen meg vannak róla győződve, hogy a két fiatal eltűnt, ezért keresőbrigádot szerveznek... A premier 2012. május 16-ára van kitűzve Európában, de a magyarországi dátum még szervezés alatt.

Update: Feliratos előzetesre cserélve. Hivatalos magyar premier: május 31.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.