Hirdetés

BRÉKING: Megérkezett a Morbius első előzetese!

|

Vérszomjas vérszívó.

Hirdetés

Morbius, az élő vámpír talán a Marvel-képregények egyik legvérszomjasabb antihőse, és nemcsak a szó átvitt, hanem szó szoros értelmében. Az egyszerű tudósból avanzsált vámpírnak nem tellett sok időbe, hogy a hálószövővel való első összetűzése után saját képregénysorozatot kapjon, ahol bizony volt, hogy még Pengével is összeakasztotta azt a bizonyos vámpírbajuszt.

Hirdetés

Noha a nagyvásznon erre egyelőre egy darabig még nem kerül sor, viszont a Jared Leto által életre keltett vámpír szólófilmje úgy fest, hogy több szálon is kötődik majd a fél lábbal itt, fél lábbal ott tartózkodó Tom Holland-féle Pókemberhez, így semmi meglepő nem lenne abban, ha végül Holland tiszteletét tenné a moziban egy rövid cameo erejéig. Sőt egyes értesülések szerint a film szervesen beleilleszkedik majd Kevin Feige-ék MFU-jának idővonalába. Az előzetes képsorait látva a Sonynak külsőre abszolút sikerült eltalálnia a figurát, szóval reménykedjünk benne, hogy a korhatár besorolásnál sem alkudnak meg a családbarát PG-13-as plecsnivel, hiszen Morbius vérszomja már messziről ordít egy R-es, felnőtteknek szánt besorolásért.



A Daniel Espiosa (Élet, Védhetetlen) rendezésében és a Matt Sazama, valamint Burk Sharpless forgatókönyvéből készült Morbius július 31-én debütál az amerikai mozikban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.