Hirdetés

Mortal Engines - traileren Peter Jackson új filmje

|

London kerekeken gurulva száguld és fal fel egy kisebb falut!

Hirdetés

Philip Reeve nagysikerű regénye, amit a magyar közönség Ragadozó városok címen ismerhet végre a filmvásznon is megelevenedik. A kivitelezésben ráadásul a Gyűrűk Ura trilógia rendezője, Peter Jackson is besegített, aki egészen a kezdetektől fogva támogatta az adaptációt.

Hirdetés

A különös fantasy történet évezredekkel a jövőben játszódik, egy kataklizmikus esemény után, melyet követően az emberiség kénytelen volt új életformára váltani. A Földet hatalmas, mozgó városok járják, amelyek kegyetlenül vadásznak a náluk kisebb falvakra. Ebben a világban botlik egymásba Tom Natsworthy (Robert Sheehan) és Hester Shaw (Hera Hilmar), akik habár eltérő származásúak, mégis sikerül olyan szövetséget kötniük, ami megváltoztathatja a jövő alakulását.

A Mortal Engines 2018. december 14-én érkezik a mozikba, Christian Rivers rendezésében. Főbb szerepekben Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robbie Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide és Stephen Lang.

Ígéretesnek találjátok az első trailer alapján?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.