Hirdetés

Mortal Kombat: Legacy 2 - A második évad előzetese

|

"Get over here!" - hangzik el a legendás felszólítás kétszer is a nagysikerű Mortal Kombat: Legacy websorozat második évadának legelső előzetesében. Izgatottság a négyzeten!

Hirdetés

Elégedett lehet Kevin Tancharoen, a Mortal Kombat: Legacy című webszériát nem kevesebb, mint 60 millióan látták a Machinimán keresztül, amely nem csupán a második évadnak adott zöld utat, de a Warner belement abba is, hogy az úriember készíthessen egy Mortal Kombat mozit is. A folytatásban ismét remek karaktereket vonultat fel a rendező, többek között jelen lesz Johnny Cage (Casper Van Dien), Scorpion (Ian Anthony Dale), Kung Lao (Mark Dacascos), Kuai Liang (Harry Shum Jr.), Liu Kang (Brian Tee), Shang Tsung (Cary Tagawa), Stryker, Raiden, Kitana, Scorpion, Sub-Zero, Kenshi és még sokan mások. Tancharoen több harcot ígér számukra, remélhetőleg szépen megkoreografált és epikus küzdelmeknek lehetünk majd szemtanúi. Az első epizód áprilisban kerül kiadásra, érdemes figyelemmel követni a CineStar főoldalát is, hiszen hasonlóan az első évadhoz, ismét minden epizódot közzé teszünk mi is!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.