Hirdetés

Mozgásban a Verdák 3 vadiúj verdái

|

Villám McQueen-nek egy új generációval kell szembenéznie.

Hirdetés

Kis híján nyakunkon a Verdák harmadik etapja (oké, túlzás: június 15 még kicsit messze van), így jogosan gondolták úgy Pixaréknál, hogy ideje előrukkolniuk valamivel, ami kicsit felcsigázza az érdeklődését a széria keményvonalas rajongóinak. Miután már láthattuk a film teaser trailerét, most kicsit közelebbről megtekinthetjük azokat a vagány, vadiúj verdákat, amik majd megnehezítik szegény Villám McQueen-nek azt, hogy gond nélkül visszatérjen a régi kerékvágásába. Aszfaltrepesztő száguldások, áramvonalas automobilok és egy elszánt Villám - lényegében ezt kapjuk a legújabb ízelítőben, így igazából azok, akik a cselekményből szeretnének többet megtudni, nos...Várják meg a következő kört. 

Hirdetés

A Verdák, bár nem tartozik a közkedveltebb, klasszikussá érett Pixar-mozik közé, azért keresett a mozipénztáraknál annyit, hogy merjenek előállni egy harmadik résszel. A folytatásban a már ismert hangok/karakterek mellett felbukkannak újak is, így Owen Wilson (McQueen), Cheech Marin (Ramone) és Bonnie Hunt-on (Sally Carrera) kívül hallhatjuk majd Armie Hammer és Cristela Alonzo hangját is. A rendezést Brian Fee vette át John Lassater-től és Brad Lewis-tól. Fee-nek ez lesz az első rendezése. A tárgyalt videót alant tekinthetitek meg:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.