Hirdetés

Mozgásban Ana de Armas és Ben Affleck erotikus thrillere, a Deep Water

|

Ezzel együtt pedig a premierdátum is kiderült.

Hirdetés

Hosszas huzavona és premiertologatás után végre hivatalossá vált, hogy mikor debütál Ana de Armas és Ben Affleck párosával leforgatott erotikus thriller, a Mélyvíz (angolul Deep Water): az alkotás végül a Hulu streamingszolgáltatón lesz látható Amerikában (míg nemzetközileg, így valószínűleg nálunk is az Amazon Prime-on) március 18-tól, amelyhez az első mozgóképes anyag is megérkezett.

Hirdetés

A történet Patricia Highsmith 1957-es azonos címet viselő regénye alapján készült, mely egy házaspárt (Armas és Affleck) állít a középpontba, akiknek teljesen elhidegült a kapcsolatuk. A válás elkerülése végett azonban nyílt kapcsolatban maradnak, és egy megállapodást kötnek: a feleség annyi szeretőt tarthat magának, amennyit csak akar. A férj azonban idővel mégis féltékeny lesz, és megpróbálja az asszonyt visszanyerni egy kitalált gyilkossági sztorival. A dolgok ekkor azonban sötét fordulatot vesznek, mivel a kitaláció valósággá válik, és a szeretők ténylegesen hullani kezdenek.

A filmet Adrian Lyne (Végzetes vonzerő, Jákob lajtorjája) rendezte, fontosabb szerepben pedig feltűnik még Tracy Letts, Rachel Blanchard, Lil Rel Howery, Finn Wittrock, Jacbo Elordi, Dash Mihok és Kristen Connolly.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.