Hirdetés

Szinkronos előzetest kapott az Elvis film

|

Az önéletrajzi film többek között Elvis Presley, és menedzsere, Tom Parker nem túl felhőtlen kapcsolatát mutatja be.

Hirdetés

Kilenc évvel A nagy Gatsby után ismét egész estés filmmel jelentkezik Baz Luhrmann rendező, aki ezúttal a rock 'n roll legenda, Elvis Presley életét fogja bemutatni a nézőknek. A Warner égisze alatt megjelenő film június 23-án debütál majd a hazai mozikban, és a közelgő premier okán már ideje volt, hogy végre magyar előzetest is villantson a projekt.

Hirdetés

A nagy kérdés az volt, hogy az Elvist életre keltő Austin Butler mennyire fogja megállni a helyét, ám a trailer alapján nincs ok az aggodalomra. Butler ha nem is a kiköpött mása a legendának, de autentikusan adja el Presley-t. A menedzserét, Tom Parkert Tom Hanks fogja alakítani, és az Elvis címmel érkező film leginkább kettejük viszontagságos kapcsolatát fogja végig járni - de ebből a szinkronos előzetes nem árult el sokat.

Luhrmann előző filmjeihez (A nagy Gatsby, Moulin Rouge, Ausztrália, Rómeó és Júlia) hasonlóan az Elvisben is egy neves színészi gárdával dolgozhatott együtt. Butleren és Hanksen túl feltűnik majd Helen Thomson, Richard Roxburgh, Olivia DeJonge, David Wenham, Kelvin Harrison Jr., illetve Kodi Smit-McPhee, akit legutóbb A kutya karmai között című filmben láthattunk utoljára.

Nektek mi a véleményetek Butler Presley-jéről a szinkronos előzetes alapján?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.