Hirdetés

Mr. Peabody & Sherman - Magyar trailer és poszter

|

Szinkronos előzetessel jelentkezett a DreamWorks egyik következő animációja, a Mr. Peabody & Sherman, amelyben egy zseni kutyus örökbe fogad egy kissrácot.

Hirdetés

Az InterCom forgalmazásában érkezik 2014 márciusában a Mr. Peabody & Sherman című animációs mese, amelyet Rob Minkoff rendezett és a hivatalos sztori szerint Mr. Peabody (Ty Burrell, az Emmy-díjas Modern családból) egy igazi zseni… és történetesen kutya. Legújabb találmánya, a Voltkomp segítségével ő és nevelt fia, Sherman (Max Charles – A csodálatos pókember) bejárja a múltat, hogy megcsodáljon néhány történelemalakító nagy eseményt, és elbeszélgessen pár híres történelmi figurával. Csakhogy Sherman megszegi az időutasokra vonatkozó legfontosabb szabályt, és hőseink kénytelenek alaposan összekapni magukat: nagyon gyorsan helyre kell állítaniuk a múltat, hogy megmentsék a jövőt. További szinkronhangok: Stanley Tucci, Patrick Warburton (Joe hangja a Family Guy-ból) és Leslie Mann.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.