Hirdetés

Befutott az élőszereplős Mulan szinkronos előzetese

|

A képsorok alapján a Mulan nem a bevált receptet követi.

Hirdetés

Habár az év nem indult felhőtlenül a Disney rajzfilmjeinek élőszereplős remake-jeit illetően, a Dumbo a vártnál gyengébb bevételére erőteljesen rákontrázott a Guy Ritchie rendezte Aladdin, ami a 900 millió dollárt újonnan átlépve bebizonyította, hogy a közönség még közel sem unt rá ezekre a feldolgozásokra. Hasonlóan nagy dobásnak ígérkezik a két hét múlva esedékes Az oroszlánkirály is, így a stúdió elérkezettnek látta az idejét, hogy megmutassa a jövőre érkező Mulan első képsorait.

Hirdetés

A másfél perc hosszúságú kedvcsináló megegyezik azokkal az előzetes információkkal, miszerint a Mulan filmadaptációja a Disney eddigi leginkább realisztikus, még a klasszikus dalokat is mellőző alkotásának ígérkezik - sőt mi több, egy friss jelentés szerint az 1998-as rajzfilm legnépszerűbb figurája, Mushu sárkány sem lesz jelen ilyen formában. Ezek alapján a Niki Caro (A bálnalovas, Kőkemény Minnesota, Menedék) rendezésében készülő mozifilm sokkal inkább az eredeti legenda újramesélésére törekszik, mintsem az animációs változat egy az egyben a filmvászonra való átültetésére. 

További érdekesség a filmmel kapcsolatban, hogy állítólag példátlan méretű, közel 300 millió dolláros költségvetés állt a készítőgárda rendelkezésére, amivel könnyűszerrel minden idők legdrágább produkciói közé sorolható. Persze amennyiben a célcsoportnak számító Ázsiában betalál a film, minden esélye megvan a Disney-nek sikerre vinni Mulan történetét, ami az idáig látottak alapján kifejezetten ígéretesnek tűnik - de írjátok meg alább ti, hogy mit gondoltok az első előzetesről.

Szinkronos:

Eredeti:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.