Hirdetés

Muppets: Most Wanted - Traileren a folytatás

|

A Disney kiadta a Muppets mozi folytatásának első kedvcsinálóját, amelyben ugyan nem kapott helyet Jason Segel, de próbálták több színésszel is betölteni a pozícióját. Vajon sikerült?

Hirdetés

A Muppets folytatása, a Muppets: Most Wanted megkapta az első előzetesét. A rendezést ezúttal is James Bobin vállalta magára, a főbb szerepekben pedig Ricky Gervais, Tina Fey és Ty Burrell, míg a mellékszerepekben többek között Frank Langella, Ray Liotta, Tom Hiddleston, Christoph Waltz és Danny Trejo láthatóak. Jason Segel ezúttal sem színészként, sem íróként nem vett részt a munkálatokban, a forgatókönyvet Nicholas Stoller (Az igenember, Felhangolva) jegyezte. A külföldi premier 2014. március 21, a magyar még nem ismert.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.