Hirdetés

Mute - előzetesen a Hold rendezőjének új sci-fije

|

Ez lesz az új Szárnyas fejvadász?

Hirdetés

Az összevetés már csak a képi világ és a neo-noir környezet miatt is áll. A Hold, a Forráskód és a Warcraft rendezője, Duncan Jones 15 évig próbála tető alá hozni eme moziját, végül a Netflix látott benne fantáziát olyan nevekkel a szerepben, mint Alexander Skarsgärd, Paul Rudd (ez ma az ő napja a Hangya és Darázs előzetesével kiegészülve) és Justin Theroux. 

Hirdetés

Ráadásul a jövő Berlinjében játszódik, ahol mindennapjait tengeti egy gyermekkori balesete miatt megnémult csapos, Leo (Skarsgärd brillírozhat), aki eltűnt barátnője után kutatja fel a várost és eme nyomozása során botlik bele Kaktusz Billbe (Rudd pornóbajusszal) és Duck-ba (Theroux szőke hajjal), az amerikai hadsereg két sebészébe, akiket szintén sajátos célok hajtanak.

A rendező által ihletforrásként emlegetett Szárnyas fejvadász és Casablanca valóban tetten érhető a látottakon és reméljük, hogy ilyen nevek hallatán Jones munkája is felér ekkora klasszikusokhoz. A Mute február 23.-án debütál a Netflixen, vagyis Magyarországon is ekkortól lesz megtekinthető.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.