Hirdetés

My Week With Marilyn - Előzetes

|

Valahogy így kell kinéznie egy életrajzi filmnek - átgondolt, elbűvölő és van benne potenciál. Michelle Williams kiköpött Marilyn Monroe és hét felszabadult napot tölthetünk vele együtt.

Hirdetés

1956 nyarán Colin Clark (Eddie Redmayne) úgy döntött, hogy friss pályakezdőként megpróbálkozik a filmiparban elhelyezkedni és A herceg és a színésznő című filmen dolgozott asszisztensként. A produkcióban Sir Laurence Olivier (Kenneth Branagh) és Marilyn Monroe (Michelle Williams) játszotta a főbb szerepeket, és Monroe éppen a mézes hetét töltötte férjével, Arthur Miller-rel (Dougray Scott), mikor megismerte Colin-t. Közel 40 évvel később közzé tették a színésznő naplóját egy hét eseményeit kivéve, ami kis idő elteltével Egy hetem Marilyn-nel címen futott be a köztudatba és amely irat elmeséli, milyen volt egy hétig Colin oldalán kiszabadulni a munkából.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.