Hirdetés

Nagyfiúk 2 - Tv Spot

|

Adam Sandler újra összeült a haverokkal sörözni és hülyülni, ám valaki felvette az egészet kamerával és most a világ elé tárja. A Nagyfiúk 2 újabb anyaggal jelentkezett.

Hirdetés

Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock és David Spade ismét egy malomban őrölnek, ám ismeretlen okokból kifolyólag Rob Schneider ezúttal nem tart velük. A koncepció szinte ugyanaz, mint az első rész esetében, ők marháskodnak egy sort, mi pedig nevetünk rajtuk, jó esetben. A mellékszereplők között feltűnik az Alkonyatból ismert Taylor Lautner, Steve Buscemi, Andy Samberg és Shaquille ONeal, az amerikai visszavonult profi kosaras is.A Nagyfiúk 2 július 18-án jelenik meg hazánkban, Dennis Dugan (Nagyfiúk, Ne szórakozz Zohannal!) rendezésében.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.