Hirdetés

Nagyon csúnya CGI óriásmajom zúzza szét a várost a Mega Ape előzetesében

|

A februárban elhunyt Tom Sizemore is felbukkan a meganagy emlős elleni küzdelemben.

Hirdetés

Mockbuster néven hiresültek el azok a fajta filmek, amelyek hollywoodi nagyágyúk oldalvizén próbáltak elevickélni, miszerint pár dollárból leforgatnak egy poszterében hasonló filmet, amit DVD-n el tudnak majd adni a nem eléggé szemfüles vásárlóknak.

A streaming korában ez a taktika már nem annyira életképes, ezért is fura, hogy mégis elkészült a Mega Ape. Avagy szándékosan mutatja magát ilyen trash filmnek, hogy az olyan közegnek imponáljon, akik társasággal ilyeneken röhögnek otthon.

Hirdetés

A történet (haha) szerint egy majom elszökik, amin kísérleti kutatásokat végeztek, emiatt olyan hatalmasra nő, hogy egész Los Angeles-t veszélyezteti. Ez lesz Tom Sizemore (Ryan közlegény megmentése) egyik utolsó filmje, aki agyi aneurizma következtében agyvérzés miatt március 3-án hunyt el. Nézzétek meg a kedvcsinálót, de kezeljétek helyén a látottakat: 

A Mega Ape szeptember 12-én debütál streamingen.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.