Hirdetés

Trailert kapott a Nagypályások 2. évada

|

Befutott Dwayne "The Rock" Johnson amerikai focis sorozatának, a július közepén visszatérő Nagypályások második évadának magyar nyelvű előzetese.

Hirdetés

Az HBO mindig is kísérletezett, egyfolytában próbálgatják a különféle műfajokat, azoknak valamiféle keverékét, feszegetik a határokat, sorozatot készítenek olyan témákból, olyan világokat bemutatva, amelyekről elsőre talán nem is gondoltuk volna, hogy képernyőre valók. Ezek közül a "kísérletek" közül pedig van ami bejön, és sikeres lesz, és van olyan, amely alulmúlja a nézettségi elvárásokat.

Hirdetés

A Dwayne "The Rock" Johnson főszereplésével készült Nagypályások (Ballers) egy olyan világot tár a nézők elé, amelynek kétségtelenül van hagyománya az Amerikai Egyesült Államokban, de a világ többi részén talán nem olyan népszerű az amerikai foci, mint hazájában. Talán ezért is lehetett az HBO egyik, ha nem a legnézettebb újonc dramedy-je tavaly ez a sorozat, amelynek nézettsége a premier után ugyan csökkent, de beállt egy stabil, második évadot érő szintre.

A Nagypályások főszereplője egy visszavonult NFL-játékos, aki eltökélte, hogy segíti és terelgeti a feltörekvő, fiatal és ígéretes tehetségeket, hogy tényleg a csúcsra érjenek. A sorozat bemutatja, hogyan élnek a játékosok, és milyen problémákkal kell megküzdeniük, akár a karrierjükben, akár a magánéletükben. Az első szezon nyáron, az edzőtábor alatt játszódik, a másodikról pedig a sorozatot nem ismerők számára az ajánló nem árul el valami sokat. A premier július 17-én lesz az amerikai HBO-n, de nem kell sokat várnunk a magyar nyelvű bemutatóra, ugyanis 18-án szinkronosan is megérkezik a Nagypályások folytatása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.