Hirdetés

Nagyszabású és szinkronos végső előzetes érkezett az Örökkévalókhoz

|

Ezúttal a kozmikus hősök erejéből és a velük szembenéző ellenségekből is többet mutattak meg.

Hirdetés

Nyakunkon a Marvel negyedik fázisának következő egész estés filmje, a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája, és mivel jól bevált stratégia egyik produkciót a másikkal reklámozni, nem túl meglepő, hogy a stúdió mostanra időzítette az Örökkévalók második előzetesét. Az első, inkább hangulatfestő teaser után pedig igazi felüdülés a friss - már szinkronosan is nézhető - kedvcsináló, amelyben a szuperhőscsapat végre jól megmutatja, mekkora potenciál is rejlik bennük és Chloé Chao alkotásában.

Hirdetés

Az Örökkévalók már 7000 éve védelmezik az emberiséget a Deviánsoktól, akik az Égiek nevű kozmikus faj első, elbaltázott kísérletei voltak az evolúció folyamatának továbbfejlesztésére tett kísérletükben. Velük szemben az Örökkévalókkal már olyan istenszerű létezőket sikerült teremteniük, akik képesek megcsapolni a kozmosz energiát: a több ezer éven át tartó történetben szemtanúi lehetünk, hogy a címszereplő szuperhőscsapat miképpen segítette az emberiség fejlődését, miközben mindvégig igyekeztek leplezni valódi kilétüket. Olyannyira, hogy még Thanos ellen sem léptek fel, amiről a Fekete Lovag (Kit Harington) jól kérdőre is vonja Sersit (Gemma Chan) a friss képsorokban.

Ugyancsak itt láthatjuk először a Deviánsokat, valamint azok vezetőjét, Krót, ahogy végre az akciójelenetekből is kijut, amelyekben az Örökkévalók meg-megvillantják saját, egyedi képességeiket. Az Oscar-díjas rendezőnő alkotásában ott a potenciál, hogy felforgassa, vagy legalább újszerű kontextusba helyezze a Marvel filmes univerzumát, egyfajta mitológiai háttérrel felruházva azt a nagyhatalmú Égiek tevékenysége által - arra viszont már most fogadni mernénk, hogy ez valóban eltér majd a hagyományos eredettörténetektől.

Szinkronos:

Feliratos:

Az Örökkévalók november 4-én kerül a magyar mozikba Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan, Kit Harington, Angelina Jolie és Salma Hayek főszereplésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.