Hirdetés

Ütős előzetest és dátumot kapott a Narcos: Mexico

|

Kolumbiából Mexikóba költözik a sorozat, hogy bemutassák a modern kori drogkereskedelmet és a már korábbi évadokra is oly jellemző erőszakot, ami körbelengi ezt a szakmát.

Hirdetés

A három évadot megélt Narcos után Narcos: Mexico néven folytatódik a széria, amely új helyszínnel, új színészekkel, de a szokásos drogkereskedelemmel igyekszik lekötni a nézők figyelmét. A Netflix november 16-on debütáló részei Kolumbiába kalauzolnak bennünket, ahol megismerhetjük a Guadalajara kartellt és vezetőjét, Miguel Ángel Félix Gallardot.

Hirdetés

A történet szerint a Michael Peña által játszott Kiki Camarena beépített ügynökként kerül kapcsolatba a Guadalajara drogkartellel és ismeri meg a Diego Luna által játszott vezért, Félixet. A Narcos után a sorozat célja, hogy bemutassa a modern kori drogkereskedelem, -csempészet kezdetét, ami a kegyetlen drogháborúkba torkolt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.