Hirdetés

Narcos 2. évad trailer - ki ölte meg Pablo Escobart?

|

A Narcos visszatér a Netflixre még egy szezonra, hogy bemutassa a híres drogbáró Pablo Escobar bukását.

Hirdetés

A Narcos első évadja mindenféle különösebb hírverés nélkül ment le a Netflixen, és meg sem közelítette például a friss Stranger Things, vagy a két legnépszerűbb, az Orange Is The New Black és a Kártyavár népszerűségét, pedig a potenciál megvan benne.

Hirdetés

A sorozat a címét a spanyol "narcos" kifejezés után kapta, amivel a kolumbiaiak a helyi drogbárókra utalnak, köztük is a leghíresebbre, Pablo Escobarra. Aki még nem találkozott vele, elég róla annyit tudni, hogy miközben az amerikaiak még mindig a komcsikat üldözték, addig ő masszív mennyiségben juttatta be az államokba a kokaint és létrehozta a ma már nagyon jól ismert összehangolt drogkereskedelmet és minden azzal járó melléktevékenységet. Egy időben ő és társai a világ leggazdagabb emberei közé tartoztak, de ez nagyok sok embernek szúrta a szemét, így végül az amerikaiak vezetésével megindult a hajtóvadászat ellenük.

Az első évad Escobar felemelkedését mutatta be és az okokat, ami végül az elkerülhetetlen lejtmenetéhez vezetett. A második évadban megkezdődik a vadászat, hogy végleg megszabaduljanak a világ egyik leggonoszabb emberétől.

Premier jövő hét pénteken (szeptember 2.), szokás szerint az egész évad felkerül az itthoni Netflixre is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.