Hirdetés

Natalie Portman és Julianne Moore az Oscarért harcolnak a May December trailerében

|

Todd Haynes filmjét a cannes-i fesztiválon mutatták be.

Hirdetés

A többek között a Távol a mennyországtól és a Carol című, többszörösen is Oscarra jelölt filmek rendezőjeként ismert Todd Haynes hamarosan új mozival lép a nagyközönség elé. A Netflix ad majd otthont a May December című alkotásnak, amelynek a története igencsak csavaros.

Julianne Moore egy olyan nőt játszik a filmben, aki egy sokkal fiatalabb fiúval kezd kapcsolatot és alakít családot, Portmané pedig annak a színésznőnek a szerepe, aki egy készülő fiktív műben játssza az előbb említett nőt. 

Hirdetés

Valódi metafilmre lehet tehát számítani, nem véletlen, hogy a kritikusok a cannes-i bemutató óta nem győzik dicsérni az alkotást, és mindkét Oscar-kedvenc színésznőnek újabb jelölést jósolnak, de persze olyanok is vannak, akik túlbonyolítottnak érzékelték a film szerkezetét.

A mozinak most megérkezett az első előzetese, ami persze sokat nem árul el a történetről, de a hangulatot egészen jól be lehet lőni a teaserből. 

A filmet az Oscar-kampány miatt néhány moziban is bemutatják novemberben, a netflixes premier dátuma egyelőre nem ismert. Ti várjátok?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.