Hirdetés

Need for Speed – Trailer és képek

|

DreamWorks stúdió kiadott egy új előzetest a Need for Speed filmjéhez, bónuszként egy csomó új képet is megcsodálhatunk a filmből.

Hirdetés

A börtönből frissen szabadult utcai versenyző Tobey (Aaron Paul), akit egykor felültettek, csatlakozik egy országot átszelő versenybe, hogy bosszút állhasson. Ám tervét megsejtve volt társa egy jókora vérdíjat tűz ki a fejére nehogy célba érjen. A főbb szerepekben Aaron Paul, Dakota Johnson, Michael Keaton, Imogen Potts, Dominic Cooper és Kid Cudi. A rendező Scott Waugh. Hazai megjelenési dátum még nincs kitűzve, de az Egyesült Államokban 2014. március 14-én lesz a bemutató.

Update: feliratos verzióval kibővítve!

Update #2: megérkezett a szinkronos változat is!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.