Hirdetés

Nem spórol a parás jelenetekkel az Insidious: A vörös ajtó szinkronos előzetese

|

Hamarosan láthatjuk Patrick Wilson rendezői debütálását.

Hirdetés

Befutott az Insidious-franchise ötödik felvonásának magyar előzetese démonostul, Wilsonostul, mindenestül. Míg a harmadik és a negyedik rész az eredeti történet előzményeit mutatták be, addig A vörös ajtó a második rész történései után tíz évvel veszi fel a fonalat, és talán nem meglepetés senki számára sem, hogy Joshnak (Patrick Wilson) és Daltonnak (Ty Simpkins) ismét szembe kell nézniük a démonaikkal.

Az viszont rejtély egyelőre, hogy mi lapul a Vörös Ajtó mögött, amit a Lambert-család készen áll felderíteni! 

Hirdetés

Visszatér a már megszokott szereplőgárda: Simpkins és Wilson mellett ismét feltűnik a vásznon Rose Byrne, Andrew Astor és Lin Shaye. Újoncként avathatjuk Hiam Abbasst, Peter Dragert és Sinclair Danielt. Az alábbi szinkronos előzetes pedig nem finomkodik:

A kreatív produceri feladatokért Steven Schneider, Ryan Turek és Brian Kavanaugh Jones felelnek. A forgatókönyvet Scott Teems (Gyilkos Halloween, Tűzgyújtó) jegyzi Leigh Whannell (Fűrész, A láthatatlan ember), a franchise alkotójának története alapján, akik közül utóbbi Jason Blummal, James Wannel és Oren Pelivel látja el a produceri feladatokat.

Az Insidious: A vörös ajtó július 6-án fog debütálni a hazai mozikban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.