Hirdetés

Nem vagyok sorozatgyilkos - Itt az előzetes!

|

John nem sorozatgyilkos. Még nem. Démonok ellen viszont jól jöhet, hogy szociopata...

Hirdetés

A hónap végén végre a mozikban landol a Nem vagyok sorozatgyilkos című film Max Records és Christopher Lloyd főszereplésével. Ennek örömére itt egy előzetes!

Hirdetés

A Nem vagyok sorozatgyilkos Dan Wells azonos című könyvsorozatának első részéből készült. Főszereplője John Cleaver, egy fiatal srác, akinek erős szociopata hajmai vannak. John terápiás kezelésre jár, hogy elfojthassa magában a gyilkos késztetéseket, és egy sajátos szabályrendszer szerint él. Állapotának nem tesz túl jót, hogy egyébként a családi vállalkozásba besegítve rendszeresen holttestek boncolásában segédkezik, illetve megszállottan gyűjti az infókat a sorozatgyilkosokról.

John azonban olyan helyzetbe kerül, amelynek következtében kénytelen szépen sorban minden szabályt megszegni, amit saját magának állított fel. A kisvárosban, ahol él, ugyanis egy brutális sorozatgyilkos kezdi szedni áldozatait. Amikor a fiú rájön, hogy ebben a természetfelettinek is benne van a keze, tervet eszel ki a démon megállítására.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.