Hirdetés

Nemzetközi traileren az új Resident Evil, avagy Alice még utoljára rendet rak

|

A Resident Evil-széria utolsó fejezetéhez megjött az első mozgóképanyag.

Hirdetés

15 éve már, hogy elindult a nagy sikerű számítógépes játékból készült nagyvásznas filmszéria. 15 éve már, hogy először láthattuk Milla Jovovich-ot Alice szerepében, amint latba vetve minden fizikális tudását halomra hentelte zombik hadát egy poszt-apokaliptikus világban. 

Hirdetés

Az ugyan kétségesnek tűnik, hogy van-e megfelelő mennyiségű kraft ebben a témában ennyi filmre szétosztva, de szerencsére ezen már nem kell sokat agyalnunk, ugyanis a széria elérkezett az utolsó, mindent összegző és minden megkezdett mondat végére pontot tevő fejezethez. Ezt maga Alice is közli velünk ebben az újonnan kiadott nemzetközi előzetesben és ugye a címben magában is benne foglaltatik az, hogy itt a vége. 

Sokat nem fednek fel a cselekményből, akciókból is csupán apró részleteket láthatunk, de ennyiből is látszik, hogy Alice most se fog kegyelmezni senkinek, a fegyverek dördülnek majd hatalmas elánnal, a szörnyek támadnak, a CGI pedig minden mennyiségben jön az arcunkba. Kell ennél több? A rendező ezúttal is Paul W.S. Anderson, az ember, aki elkezdte az egészet - stílszerű hát, hogy ő is fejezze be. 

(Aztán jöhet majd a reboot öt év múlva.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.