Hirdetés

Extinction - előzetesen a Netflix UFO-inváziós filmje

|

Michael Peña főszereplésével érkezik a Netflix Extinction című filmje, ahol az agresszív földönkívüli sereg le kívánja rohanni a Földet.

Hirdetés

Július 27-en már debütál is a Netflix felületén az Extinction névre hallgató inváziós film, minek rendezői székében Ben Young ül, aki leginkább a 2016-os kevésbé ismert filmje, a Farkasnász kapcsán ugorhat be, de a Netflixtől már megszokhattuk, hogy feltörekvő rendezőknek is gyakorta ad lehetőséget.

Hirdetés

Az Extinction szerint egy családapát (Michael Peña) állandó rémálmok gyötrik családja elvesztéséről és egy apokaliptikus vízióról. Hamar kiderül, hogy egy eljövendő idegen invázió látomásáról van szó, és mindent megtesz főhősünk, hogy megvédje a családját.

A kommandószerű UFO katonák elég érdekesen veszik ki magukat az előzetesből, ami alapján egy Vörös hajnal filmről is szó lehetne, de lehet, hogy nem egy egyszerű inváziós filmről van szó, és megcsavarják majd a cselekményt. 27-én minden bizonnyal kiderül. Nektek felkeltette az érdeklődésetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.