Hirdetés

Nicolas Cage a malacát keresi a Pig első előzetesében

|

Mindenképpen érdekesnek ígérkezik.

Hirdetés

A cím, a sztori, valamint a főszereplő személye miatt az ember automatikusan valami őrültségre asszociál, de az előzetest látva elképzelhető, hogy valami olyat fogunk kapni, amire nem vagyunk felkészülve. 

Hirdetés

A történet szerint egy szarvasgomba-vadásznak, aki egymaga, a civilizációtól elzártan él egy erdőben, egy nap ismeretlen tettesek elrabolják a munkájához szükséges malacát. A férfi ezt követően elindul a városba, hogy kiderítse, ki áll a rablás hátterében. 

Nos, a film bizonyos értelemben valóban kicsit őrültnek tűnik, de sokkal inkább néz ki olyan drámának, amelyben Cage egyszerre élheti ki gonzo-stílusát és a drámaibb szerepekre szakosodott tehetségét. A Pig kicsit a háttérben, a piszkos, ám annál fontosabb munkát elvégző kisember és az arctalan, kívülről makulátlannak ható, ám a kisebbet kizsákmányoló "nagyember" közti kibékíthetetlen ellentétről is szól - legalábbis az előzetesből erre is gondolhatunk. És talán nem is járunk olyan messze az igazságtól.

A filmet rendező Michael Sarnoskinak ez lesz az első egészestés filmje (eddig csak rövideket és pár sorozatepizódot rendezett), a forgatókönyvet pedig ő maga írta, Vanessa Blockkal egyetemben (neki ez lesz az első scriptje). Cage mellett a filmben láthatjuk majd az Örökség-ből ismert Alex Wolff-ot is. A film a Neon nevű forgalmazó égisze alatt készült el és 2021. július 16-án kerül bemutatásra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.