Hirdetés

Nicolas Cage fullba tolja Nick Cage-et a metafilmje új előzetesében

|

Kétség sem fér hozzá: Nicolas Cage erre a szerepre született.

Hirdetés

Decemberben robbant be a The Unbearable Weight of Massive Talent első előzetese - igen, ez az a film, melyben Nicolas Cage saját maga egy fikciós változatát alakítja. Már decemberben is kaptunk kultikus státuszra hajazó pillanatokat, azonban most másfél hónappal az április 22-i premier előtt befutott a második trailer is, mely lerántotta a leplet a történet részleteiről, és közben azt is bemutatja, hogy mekkora őrültségre van kilátás.

Hirdetés

Az új képkockák alapján Cage nemcsak a filmbéli színész mását, hanem egy Nicky Cage nevű alteregójának is életet ad Tom Gormican filmjében. Egyszóval a meta jelleg fullba lesz tolva, de egyelőre emiatt nem aggódunk úgy, mint Kirk Lazarus tenné a Trópusi viharból.

Pedro Pascal fogja alakítani a Cage-megszállott bűnözőt, Javit, de rajtuk kívül Neil Patrick Harrist, Tiffany Haddisht, Ike Barinholtzot, Sharon Horgant és Lily Sheent is viszont láthatjuk a The Unbearable Weight of Massive Talentben, ami az eddigiek alapján egy garantált szórakozást fog nyújtani, nem csak Cage-fanoknak.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.