Hirdetés

Nicole Kidman és Zac Efron közös filmben szerepel, itt a Családi affér előzetese

|

Nézd meg a lányát, vedd el...?

Hirdetés

A Netflix egyik fontos stratégiája évek óta, hogy megpróbálják megszerezni a legnagyobb sztárokat egy-egy filmre. Ezek az alkotások hol jól sikerülnek, hol kevésbé jól - nézzük meg például Jennifer Lopez legutóbbi próbálkozását, az Atlast -, de az biztos, hogy egy-egy szolgáltató kínálatához sokat adhatnak hozzá ezek a filmek. Hamarosan kapunk egy újabb ilyen alkotást, amihez Nicole Kidman, Joey King és Zac Efron is csatlakozott.

A történet rendkívül egyszerű, ugyanakkor egy romkom számára abszolút megfelelő: Joey King egy olyan fiatal lányt alakít, aki egyszerre rajongója és alkalmazottja az Efron által játszott filmsztárnak. Azonban az ő élete nem olyan egyszerű, mint az kívülről látszik. Hogy mást ne mondjunk, viszonyt kezd a fiatal lány anyjával, akit Nicole Kidman játszik. 

Hirdetés

Meg is érkezett az első előzetes a filmhez, amiből egyértelműen látszik, mik lesznek itt az alapkonfliktusok és milyen típusú humorra számíthatunk. Könnyen el lehet tehát dönteni, hogy érdemes-e ezzel a filmmel időt tölteni, de a sztárok miatt talán nagyot nem fogunk csalódni. 

A film június 29-én kerül fel a Netflixre. Ti adtok neki egy esélyt?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.