Hirdetés

Előzetest kapott a Disney+-ra érkező Noelle

|

Télanyó itt van...

Hirdetés

Ezerrel zajlik a D23, a Disney nagyszabású, egész hétvégén átívelő saját programja, ahol persze az Amerikában november 12-én elstartoló Disney+ streaming szolgáltatás is prominens szerepet kapott.

Hirdetés

A platformon debütáló felhozatal részeként betekintést kaphattunk az Anna Kendrick (Tökéletes hang, Az egek ura, Minden álmom az elmúlt 5 évben) és Bill Hader (Az 2, Barry) főszereplésével érkező Noelle című filmbe is. Utóbbi alakítja a Télapó fiát, aki apja halála után magára húzhatja a nagy piros kabátot és átveheti az ajándékok kiosztását fatertól. Csak egy a probléma: az ifjonc kissé ráparázik a feladatra, így hát nővére, Noelle egy hétvégi kikapcsolódást javasol neki még Karácsony előtt. Csak hogy fivére ezt a vakáció előtti vakációzást túl komolyan veszi és inkább elmenekül a felelősség alól. Noelle-re hárul tehát a feladat, hogy megkeresse testvérét és megmentse őt, valamint persze a Karácsonyt is.

A film november 12-én azonnal elérhető lesz a Disney+ streaming szolgáltatáson - legalábbis otthon, az Egyesült Államokban. Ami Magyarországot illeti, a platform jelenlegi információnk alapján 2020 végén/2021 elején érkezik kicsiny hazánkba. A szereplők között Anna Kendricken és Bill Haderen túl Billy Eichner és Shirley MacLaine is feltűnik. Az író és rendező Marc Lawrence, akinek többek között a Két hét múlva örökkét köszönhetjük. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.