Hirdetés

Noomi Rapace egy titokzatos csomagot szállít egy posztapokaliptikus világban

|

A svéd akcióthriller a Netflixre jön, íme a Black Crab első előzetese.

Hirdetés

Hamarosan érkezik a svéd filmkészítő, Adam Berg első nagyjátékfilmes rendezése a Black Crab képében, amely egy posztapokaliptikus világba kalauzolja majd el a nézőt Noomi Rapace főszereplésével. Ehhez érkezett meg az első előzetes a Collidernek köszönhetően.

Hirdetés

A film hivatalos szinopszisa szerint a háború által szétszakított posztapokaliptikus világban egy hosszú, zord tél alatt hat katona titkos küldetésre indul egy fagyott szigetcsoporton, életüket kockáztatva egy titokzatos csomag elszállításáért, amely véget vethet a háborúnak. Ahogy belépnek az ellenséges területre, fogalmuk sincs, milyen veszélyek leselkednek rájuk, vagy hogy kiben bízhatnak. Ám a gyorskorcsolyázóból lett katona, Caroline Edh számára a küldetés egészen másról szól. 

A Black Crab március 18-án érkezik a Netflixre. Főszerepben feltűnik még Jakob Oftebro, Erik Enge, Dar Salim, Ardalan Esmaili, Aliette Opheim, és David Dencik.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.