Hirdetés

Now You See Me - Traileren A szállító készítőjének új thrillere (Update #2)

|

Remek rendezővel, remek stábbal és nagy potenciállal rendelkezik a Now You See Me thriller, amely az első trailer alapján olyannak tűnik, mint az Oceans Eleven egy kis mágiával.

Hirdetés

Megérkezett Louis Letterier, A hihetetlen Hulk és A szállító 1-2 rendezőjének új thrillere, amelyben egy rendkívüli FBI csapatot a világ legnagyobb illuzionistái vesznek palira, amikor úgy rabolnak ki egy bankot, hogy közben előadást tartanak és a pénzt a nézőknek adják. Ezzel természetesen még nincs vége a trükköknek, de az FBI csapat is mindent megtesz azért, hogy leleplezze és elkapja őket. Az egész úgy hangzik, mint egy Oceans Eleven hatalmas mágikus csavarral. A főbb szerepekben Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Mark Ruffalo, Isla Fisher, Melanie Laurent, Dave Franco, Morgan Freeman és Michael Caine, a premier 2013. június hetedike külföldön. A trailer alatt természetesen az örök kedvenc, Morgan Freeman a narrátor.

Update: Magyar feliratos előzetessel!

Update #2: Magyar szinkronos előzetessel!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.