Hirdetés

Nyáron érkezik a Hotel Transylvania rajzfilmsorozat

|

Drakula szörnyüdülőjének történetét nem csak egy harmadig film, de egy sorozat is tovább meséli, amiről az első kedvcsináló is befutott.

Hirdetés

A Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak és folytatása meglehetősen jól teljesített a kasszáknál, így nem is csoda, hogy hamar bejelentették, hogy tervben van a harmadik rész, aminek magyar alcímének pirospaprikás szóviccére már most kíváncsiak vagyunk. Emellett egy a filmhez kapcsolódó sorozat is zöld lámpát kapott, ami most nyáron már a TV-ben is látható lesz Hotel Transylvania: The Series néven.

Hirdetés

A sorozat első évada 26 darab 22 perces epizódból fog állni. A történet az első film előtt játszódik, amikor Mavis, Drakula lánya még tinédzser, és barátaival, Hank N Stein, Pedro és Wendy Blob társaságában keveredik mindenféle kalamajkába. Apja ideiglenes távolléte okán Mavis be akarja indítani a hotelt, de pont ekkor érkezik meg Lydia nagynénje, aki még Drakulánál is konzervatívabb szállodavezetési mentalitást képvisel.

A Hotel Transylvania: The Series június 25-én rajtol el a Disney Channel csatornán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.