Hirdetés

Nyomasztó előzetest kapott a Jurassic World: Bukott birodalom rendezőjének netflixes filmje

|

A Society of the Snow az 1972-es megtörtént eseményeken alapszik.

Hirdetés

1972-ben egy uruguayi légitársaság repülője lezuhant az Andokban, amit 45 utasból csupán 29-en éltek túl. A szomorú és megrázó eseményeket az amerikaiak egyszer már feldolgozták, Életben maradtak címmel, 20 évvel később pedig megkapjuk a spanyol verziót, nem mástól, mint J.A. Bayonától (A lehetetlen, Szólít a szörny, Jurassic World: Bukott birodalom). 

A Netflixre érkező film trailere alább lecsekkolható.

Hirdetés

Ahogy azt egy ilyen alkotásnál el lehet képzelni, a stáb igencsak kiterjedt: Enzo Vogrinic, Augustín Pardella, Matías Recal mellett még számtalan spanyolajkú színész felbukkan a filmben, melynek zenéjét Michael Giacchino szerezte. A másfélperces ízelítő egy drámai hangvételű, gondolkodóba ejtő darabot ígér, aminél érdemes felkészülni szívbemarkoló pillanatokra is.

A Society of the Snow-nak egyelőre nincs fix premierdátuma, de még idén ősszel fog megérkezni a Netflixre. Ti adtok esélyt Bayonának?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.