Hirdetés

Ó, anyám! - szinkronos előzetesen az Amy Schumer-Goldie Hawn duó vígjátéka

|

A Női szervek és a Kém producerei új filmje egy anya és lánya dél-amerikai kiruccanását meséli el, ahol eszement kalandokba keverednek.

Hirdetés

Goldie Hawn, a 80-as és 90-es évek egyik legnépszerűbb színésznője 14 év szünet után az Ó, anyám! című filmben vállal újra szerepet Amy Schumer társaságában, aki a Kész katasztrófa és a Amynek áll a világ sorozat kapcsán lehet ismerős.

Hirdetés

A rendezői székbe Jonathan Levine került, akinek az Eleven testeket, az egy éve debütált Három király tesó vígjátékot és a Fifti-fiftit is köszönhetjük. A forgatókönyvíró Katie Dippold előző munkái nem sokban térnek el mostani filmjétől, hiszen a Városfejlesztési osztály jó néhány epizódja mellett a Női szerveket és a Szellemirtókat is ő írta.

Az Ó, anyám! premierje valamikor tavasszal várható. Felkeltette az érdeklődéseteket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.