Hirdetés

Elrabolják a szívünket? - Ocean's 8 - Az évszázad átverése előzetes

|

Csajok, szabadon!

Hirdetés

Már régóta szállingóznak a képek és a poszterek az Ocean's-filmek női verziójából, az Ocean's 8-bőlmost viszont végre befutott az első előzetes. A közhiedelemmel ellentétben ez nem egy reboot lesz, mint tavaly a Szellemirtók, hanem egy spin-off, amelyben Danny Ocean (George Clooney) húga, Debbie (Sandra Bullock) verbuvál illusztris társaságot.

Hirdetés

Mert színésznőkben ez a film sem adta alább, mint Steven Soderberg filmjei: Bullock mellett itt lesz Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna, akik Anne Hathawayt kívánják megkopasztani. Szerencsére Soderbergh is ott tüsténkedik a fedélzeten, elviekben Matt Damon is fel fog tűnni egy cameo erejéig, ahogy George Clooney felbukkanásáról is pusmognak (amelyet némileg cáfolni látszik az előzetes egy képsora, hogy hol iszogat Debbie, de ne felejtsük el, svindlerekről van szó) és az előzetes alatt hallható klasszikus Nancy Sinatra sláger, a These Boots Are Made for Walkin' már megadja a hangulatot egy igazi Ocean's-bulihoz, de közben mégis igazi "csajos" mozinak ígérkezik, amin nem feszengenek (talán) a férfiak sem.

A rendező Gary Ross, aki Az éhezők viadaláért és a Vágtáért is felelős, no meg a zseniális Pleasentville-ért (szóval nem alkot gyakran), úgyhogy igényes és ígéretes filmnek tűnik. A poénok működnek és a MET-gálán történő rablás is olyan, ami Danny-éknek eszébe sem jutna. A film június 7.-én startol a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.