Hirdetés

Kaliforniai álom - a szinkronos trailer is szívmelengető

|

Emma Stone és Ryan Gosling el fogja lopni a szívünket, méghozzá szinkronosan is.

Hirdetés

Hollywoodi felhozatalból mostanság úgy hiányzik a jó musical, mint éhezőnek a falat kenyér, Damien Chazelle legújabb filmjének pedig minden esélye megvan arra, hogy ezt az űrt betöltse és nemhogy falat kenyérként, de egyenesen a legfinomabb, legízletesebb bagettként hasson az éhezők számára. 

Frissítés: megérkezett a szinkronos trailer, odafent találjátok. A film hazai forgalmazója, a Freeman Film mellesleg elárulta, hogy szinkronos és feliratos vetítések is lesznek! 

Hirdetés

Pedig lássuk be, a Whiplash izzasztó és idegtépő remekelése után Chazelle-től nem feltétlen egy ilyen édesbús, felemelő és habkönnyű romantikus musicalt várnánk, de várakozásunk ennél fogva csak izgatottabb és türelmetlenebb. Próbálok visszaemlékezni arra, mikor láttam utoljára olyan filmet, amiben emberek emelkedtek levegőbe anélkül, hogy szuperhősi képességekkel bírtak volna - talán Woody Allen '98-as Varázsige: I love you című filmjét tudom példaként felhozni, az pedig igencsak rég volt már, úgyhogy ideje volt annak, hogy valaki újra felfedezze a műfaj varázsosságát és játékosságát. De a Kaliforniai álom nem csak azt hiteti majd el velünk, hogy a gravitáció kicselezhető de azt is, hogy nem szabad feladni álmainkat még akkor sem, ha az embert karácsony napján rúgják ki az állásából (naná, hogy J.K. Simmons karaktere az, aki ilyet mer tenni). Mindennek tetejébe Emma Stone és Ryan Gosling szívfacsaróan jól néznek ki együtt - bár erről nem is kell minket olyan sokáig győzködni.

A filmet nálunk december 29-én láthatjuk leghamarább, addig még talán épp kibírjuk lélegzetvisszafojtva, olvasgatva a különböző sajtóorgánumok dicshimnuszt zengő kritikáit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.