Hirdetés

Only Lovers Left Alive trailer - Loki vámpír lett

|

Tom Hiddleston és Tilda Swinton vámpírokat alakítanak az Only Livers Left Alive filmben, amely megkapta az első előzetesét.

Hirdetés

Jim Jarmusch (Szellemkutya, Kávé és cigaretta) íróként és rendezőként jegyzi az Only Lovers Left Alive című alkotást, amelyben Tilda Swinton (Holdfény királyság, Constantine) és Tom Hiddleston (Thor, Bosszúállók) játszák a főbb szerepeket, két vámpírt, Adamot és Eve-et. Vámpír hőseink már évszázadok óta szerelmesek és az idő múlásával külön kontinensen tartózkodva elborzasztja őket a folyamatosan változó világ körülöttük. A trailer alapján egy érzelmileg összetett és vizuálisan rendkívül érdekes filmmel lesz dolgunk, amelyben Mia Wasikowska, John Hurt, Anton Yelchin és Jeffrey Wright tűnnek fel a mellékszerepekben. Korábban egyébiránt Michael Fassbender volt az esélyes a férfi főszerepre, majd jött helyette Hiddleston. A Sony Pictures először Németországban adja ki az Only Lovers Left Alive-ot decemberben 19-én, a hazai dátum viszont még nem derült ki.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.