Hirdetés

Only The Brave előzetes - a megállíthatatlan erdőtűz

|

Amerika egyik legnagyobb természeti katasztrófáját dolgozza fel Joseph Kosinski legújabb filmje.

Hirdetés

2013. június, Arizona, Yarnell Hill: egy villámcsapás következményeképpen a száraz növényzet lángra kap a hegyoldalon és Amerika egyik legnagyobb természeti katasztrófája veszi kezdetét. 13 tűzoltó életét követelte a megállíthatatlan erdőtűz, bevetés közben 9/11 óta nem halt meg ennyi tűzoltó. Ezt a szörnyű eseménysorozatot dolgozza fel az Only The Brave, Joseph Kosinski (Oblivion, Tron Legacy) rendezésében.

Hirdetés

A történet két tűzoltó, az egyik vezető - Eric Marsh (Josh Brolin) és a kezdő Brendan McDonaugh (Miles Teller) - szemszögéből mutatja be a lángoló poklot. Mellékszerepben láthatjuk még: Jeff Bridges, Taylor Kitsch, James Badge Dale, és Jennifer Connelly. Amerikai premier október 20., de nagy valószínűséggel a hazai mozikat elkerüli a film, a Deepwater Horizon is inkább a hazai piacon szerepelt jól.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.