Hirdetés

Open Grave – Trailer

|

Az előzetes alapján Gonzalo López-Gallego rendező (Apollo 18) ismét egy hátborzongató filmet tett le az asztalra. A főszerepre pedig sikerült megnyernie a District 9 és az Elysium sztárját, Sharlto Copley-t.

Hirdetés


Egy férfi (Sharlto Copley) holtestekkel teli gödörben ébred, nem emlékszik arra, kicsoda ő, és, hogyan került oda. Elmenekül, majd betör egy közeli házba, ahol találkozik egy csapat idegennel, akik szintén emlékezetkiesésben szenvednek. Bizalomhiány, félelem és erőszak uralkodik a házban, de odakintről még ezeknél is rosszabb fenyeget. A filmben két magyar színésznő is szerepel, Botos Éva és Dombi Kati. Nektek hogy tetszik az előzetes? Amerikában január 3-án debütál a mozi.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.