Hirdetés

Operation Chromite - előzetesen Liam Neeson koreai háborús filmje

|

Liam Neeson MacArthur tábornok szerepében, egy epikus háborús filmben, kell ennél többet mondani?

Hirdetés

Úgy tűnik Liam Neeson nemzetközi vizekre evezett és a jól megszokott hollywoodi alkotások helyett inkább az ázsiai filmgyártás felé kacsintgat. Legújabb filmje az Operation Chromite egy koreai produkció, amely az 50-es években zajló koreai háborút dolgozza fel, amelyben, mint köztudott, az Egyesült államok is jelentős szerepet képviselt a Dél-Korea oldalán. Neeson Douglas MacArthur tábornokot alakítja majd a történet pedig az Incheon-i csatára fókuszál majd. Ez a csata a háború legkiemelkedőbb eseménye volt, hiszen fordulópontot jelentett az ENSZ erői számára, amikor sikeresen kiűzték az északi kommunista erőket Incheon öbléből.

Hirdetés

Kétség kívül Neeson a film igazi húzóneve, de John H. Lee egy egészen elismert, 90-es évek óta tevékenykedő rendező, tehát bizonyára egy bejáratott kézben formálódott a film és az eddig látottak alapján egy egészen akciódús alkotásnak ígérkezik. Ahogyan Neeson legtöbb filmje az Operation Chromite is már csak a megjelenése és egyedi karizmája miatt is egészen epikussá válik, ahogyan kiadja a parancsot a hajóhad számára. Az Operation Chromite augusztusban jelenik majd meg Koreában és még néhány amerikai mozi is műsorra tűzi majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.