Hirdetés

Operation: Endgame - Trailer

|

A kezdetekben Rogues Gallery néven futó, később Operation: Endgame-re keresztelt akció-vígjáték őrület július 16-án kerül bemutatásra Amerikában egy moziban…

Hirdetés

…Bizony, ez nem elírás, hiszen a készítők mindössze egyetlen helyen, Los Angeles-ben, a Laemmle’s Sunset 5-ben tervezik műsorra tűzni a filmet, hogy utána belekezdjenek DVD/Blu-ray hadjáratukba. Persze gondolom, a mozis bemutató amolyan mézesmadzag/igényfelmérés a szélesvásznat jobban kedvelők körében. Hátha nagyobbat üt, mint várták és kiterjesztik a vetítést több filmszínházra is. Ki tudja? Mindenesetre adathordozókon július 27-én kerül a boltok polcaira.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.