Hirdetés

Óriás mutáns patkány szabadul rá a városra a Mutation előzetesében

|

Szerencsére még a COVID sem tudta kiirtani az elvetemült ötleteket a filmvilágból, így érkezhet egy újabb őrültség a ZS-filmek földjéről.

Hirdetés

Aki netán hiányolta volna a ZS-kategóriás gyöngyszemeket mostanában, az fellélegezhet. Scott Jeffrey író/rendező talán megérezte az átmeneti űrt, vagy egy régóta dédelgetett álmát váltotta valóra azzal, hogy tető alá hozta a Mutation című filmet, melyben egy patkánykísérlet rosszul sül el - leginkább a kísérletező tudós számára. Lessetek csak bele a másfél perces ízelítőbe!

Hirdetés

A trailer csúcspontja - ami nagy valószínűséggel a filmé is egyben - egyértelműen az utolsó néhány képkocka, melyben már egy gigászi nagy patkány terrorizálja autentikusan játszó hőseinket. Jeffrey nem akart kispályásnak tűnni, úgyhogy ZS-filmekből ismert színészekkel tömte tele a Mutationt - megtalálható köztük Ricardo Freitas, Amanda-Jade Tyler, Abi Casson Thompson, James Robertson, valamint a patkány szerepében Derek Nelson. Közülük Nelsont érdemes kiemelni, aki egy másik fantasztikus projektben, a Werewolves of the Third Reichban (A Harmadik Birodalom vérfarkasaiban) játszott, és valószínűleg az a tapasztalata nagy segítségére lehetett Jeffrey stábjának.

Ti bevállaljátok majd egy unalmas délutánon a Mutationt a haverokkal?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.