Hirdetés

Orlando Bloom bedurvul a Red Right Hand trailerében

|

A thrillerben egy maffiafőnökkel néz szembe, akit Andie MacDowell játszik.

Hirdetés

A Gyűrűk Ura és A Karib-tenger kalózai franchise-ok sztárját az utóbbi években leginkább a Carnival Row sorozatban és a Gran Turismo filmben láthatta a közönség, de a háttérben több projekt is formálódik már a főszereplésével, amelyek közül az egyik már februárban megérkezik. 

A Red Right Hand - aminek semmi köze sincs a Red Dead Redemption videojátékhoz - a Lionsgate istállójából kerül ki, és egy bűnügyi akció-thriller lesz az elsőfilmes Jonathan Easley forgatókönyve alapján, Eshom Nelms és Ian Nelms (A dagadék, A Waffle Street farkasa) rendezésében. 

Hirdetés

A történet szerint Cash (Orlando Bloom) megpróbál becsületes és nyugodt életet élni, gondoskodni az elárvult unokahúgáról (Chapel Oaks - A fájdalom ügynökei, Will Trent), azonban a várost irányító, szadista Big Cat (Andie MacDowell - Idétlen időkig, Négy esküvő és egy temetés) visszakényszeríti őt a szolgálatba. Cash pedig megtanulja, hogy bármire képes, akár a gyilkolásra is annak érdekében, hogy megvédje a várost és az egyetlen családtagját, aki megmaradt neki. 

A Red Right Hand február végén kerül az amerikai mozikba és válik elérhetővé VOD formátumban, de magyar premierrel egyelőre nem rendelkezik. Ti megnéznétek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.