Hirdetés

Őrült előzetes leplezi le a Rick és Morty 5. évadának premierjét

|

Már nincs messze a folytatás.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy tavaly tavasszal ért véget a nagysikerű Rick és Morty 4. etapja, a koronavírus miatt sokáig nem lehetett tudni, hogy mikor folytatódik majd a történet. Az Adult Swim azonban végre megelégelte a rajongók kétségben hagyását, és egy őrült előzetes keretén belül bejelentették az új évad premierjének időpontját.

Hirdetés

A jelenleg futó egyik legnépszerűbb animációs széria idáig négy évadot élt meg, és bár korábban az egyes etapok között jóval nagyobb időnek kellett eltelnie, a továbbiakban már nem kell számítanunk hosszú kihagyásokra, hiszen az alkotók egyszerre több évadot rendeltek be korábban az őrült tudós és unokájának kalandjaiból. Ennek köszönhetően a Rick és Morty 5. szezonja már június 20-án útjára indul, és ha hihetünk az alkotók korábbi elmondásának, akkor már a 6. és a 7. évad epizódjai is jól állnak.

Ti nézitek angolul, vagy vártok a magyar szinkronra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.