Hirdetés

Őrült előzetest kapott Gerard Butler és Frank Grillo közös akciófilmje

|

A szupercsapat és a Boss Level: Játszd újra rendezőjénél ismét elgurult a gyógyszer.

Hirdetés

Joe Carnahan a bűnös élvezetek rendezője. Olyan alkotásokkal a háta mögött, mint a Füstölgő ászok, A szupercsapat, a Felnyomva vagy éppen a tavalyi Boss Level: Játszd újra, már bebizonyította, hogy piszkosul ért az egyszerű szórakoztatáshoz. (Persze, ha komolyan veszi magát, akkor besikerül neki is egy Narkó vagy egy Jeges pokol.) A legújabb filmje, a Copshop kapcsán ismét azt érezni, hogy amit lehetett, ő maximumra tekert, ennek pedig egy őrült, néhol beszámíthatatlan, de élvezetes mozi lett a végeredménye. Legalábbis a minap kiadott első előzetes ezt sugallja.

Hirdetés

A dörzsölt, de esetlen Teddy Muretto (Frank Grillo) fejére vérdíj kerül, amit a mindenre elszánt bérgyilkos, Bob Viddick (Gerard Butler) magáénak akar. Végül a hosszas üldözés vége azzal zárul, hogy Muretto megüt egy rendőrt, amiért azonnal be is csukják előzetesbe - ezzel megmenekülve Viddick elől. A gond pedig nem is ott kezdődik, hogy Viddick maga is bejuttatja magát az előzetesbe, egy másik cellába, hanem amikor egy másik bérgyilkos, Anthony Lamb (Toby Huss) is bejut a rendőrkapitányságra. Egy eszetlen és őrült macska-egér harc veszi kezdetét, amiben még egy újonc rendőr (Alexis Louder) is részt vesz.

A Copshop egy hamisíthatatlan bűnös élvezetnek ígérkezik, ami a hétköznapok alatt felgyülemlett fáradt gőz kieresztése tökéletes lehet. A premier szeptember 17-re tehető, de sajnos magyar dátummal még nem tudunk szolgálni.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.